Projecció del documental “Correscales”

La negreta Juny2017-2.inddLa gent d’Attac-Catalunya torna a la càrrega i programa la projecció de dos documentals durant aquest mes de juny a l’Espai Social La Negreta del Gòtic.

  • Dia: dimarts 13 de juny
  • Hora: 19h
  • Lloc: La Negreta, Nou de Sant Francesc 21 (L3 Drassanes)

Treballadors i treballadores de contractes i subcontractes, falsos autònoms, sindicats, col·lectius i moviments socials van donar suport a la vaga indefinida dels tècnics subcontractats de Movistar la primavera del 2015. I després el posterior Correscales del 18 al 22 de febrer del 2016.

El dimarts 13 de juny farem la projecció del documental sobre la lluita dels treballadors i treballadores de Movistar, realitzat per la productora Metromuster. Un documental cinematogràfic sobre la carrera per etapes al llarg de 800km entre Bilbao i Barcelona, amb més de 80 relleus col·lectius i personals de solidaritat feta realitat, així com 80 municipis d’acollida a cada pas.

Projecció del documental “España contracorriente

  • Dia: dimarts 27 de juny
  • Hora: 19h

Es tracta d’un documental elaborat per un col·lectiu austríac que fa una radiografia de les conseqüències de la crisi a l’Estat espanyol, i de les alternatives que des dels moviments socials i algunes noves forces polítiques sorgeixen arreu.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari